TopBar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEPE

Pepe González asuu Turussa ja on syntynyt Madridissa, Espanjassa. Lapsuusaikanaan hän muutti perheensä kanssa useasti isän työn takia, nuoruutensa Pepe vietti Barcelonassa.

Pepe González kiinnostui taiteista jo nuorena ja on maalannut 14-vuotiaasta lähtien ensimmäisen kitaransa hän osti  17-vuotiaana ja aloitti muusikkiuransa. Hän opiskeli sähköinsinööriksi Barcelonassa, mutta taiteilijuus vei kuitenkin voiton. Opintojensa ohella Pepe myös työskenteli satamassa saaden vaikutteita paikallisesta elämästä ja musiikkitarjonnasta. Hän myös esiintyi alueen ravintoloissa ja sai kokemusta, joka näkyy hänelle tyypillisenä erittäin värikkäänä ja elämäniloisena esiintymistyylinä.

Bändi 

Sähköinsinööriopiskelijasta taiteilijaksi

Pepe siirtyi täysipäiväiseksi muusikoksi ennen kuin sai insinööriopintonsa päätökseen. Muusikon ura vei miestä ympäri maailmaa esiintymään ja hän kävi muunmuassa Suomessa esiintymässä parikin kertaa.

Suomi

Pepe González saapui Suomeen 1980 ja sai heti Suomeen saapumisensa jälkeen töitä tanssiorkesterissa. Tämän jälkeen hän on esiintynyt eri yhtyeiden kanssa ja yksinään mitä erilaisimmissa paikoissa etelän saariston ja Tunturi-Lapin välillä. Pepe pitää erityisesti Lapin erämaiden rauhasta ja karun kauniista luonnosta.

Pepen musiikki

Pepe itse määrittelee itsensä trubaduuriksi. Taiteen tekeminen ja esittäminen on hänen mielestään palveluammatti ja hän on mielellään yleisönsä lähellä.

Pepe on tehnyt yhdeksän levyä, joista Eteenpäin -pitkäsoitolla kuullaan myös Juice Leskistä ja Joel Hallikaista. Pepe esiintyy mielellään ravintoloissa, yritystilaisuuksissa ja yksityisjuhlissa.

Pepejakirkko

Pepe kuvataiteilijana

Pepe muistetaan erityisesti yllättävistä ja konkreettisista kommenteistaan liittyen Turun patsaskaupunkihankeeseen esimerkiksi Mariella Bettineschin Carro Celesteen eli Taivaan vaunut -teokseen kiinnitetystä kirveestä ja Suurtorilla sijaitsevaan Kain Tapperin Ajan virta -teokseen sijoitetusta lisäkkeestä.  Helsingin taidemaailmakaan ei ole täysin välttynyt Pepen kannanotoilta. Pepe asetti kirveensä modernin taiteen museo Kiasman katolle vuonna 2001.

Pepe on kuitenkin tehnyt paljon muutakin taidetta. Hänen maalauksiaan ja veistoksiaan on ollut esillä useissa näyttelyissä ja tapahtumissa. Hänen reliefejään ja freskojaan voi voi käydä ihailemassa ympäri Suomea monissa ravintoloissa ja yleisissä tiloissa. Hän tekee paljon myös muotokuvia ja muita tilaustöitä.

Tuima ilme
Pepe ja Hyvissä käsissä
 

Web Design ©2008 Bluebridge Oy